Home LIFESTYLE Pesë lëvizjet në seks me të cilat do ta kënaqni çdo mashkull

Pesë lëvizjet në seks me të cilat do ta kënaqni çdo mashkull

657
0
SHARE

Po ju zbulojmë lëvizjet të cilat do ta kënaqin kureshtjen e tyre, do ta bëjnë temperaturën e trupit të zjarrtë dhe do t’i ofroni kënaqësi të paharrueshme. Provojini!

1. Ndalojani çdo lëvizje, ndërkaq ju përvishuni punës
Hipni të dashurit tuaj dhe kur të rregulloheni mirë sipër tij merrni situatën në dorë, ndërkaq ai nuk bën të lëvizë fare dhe ju kontrolloni shpejtësinë dhe lëvizjet, transmeton Telegrafi.

2. Rrëshqitni mbi të me shpinë të kthyer
Shtrijuni mbi të dashurin e kthyer me shpinë dhe ngadalë rrëshqitni në drejt mesit të këmbëve të tij, duke u ngritur dhe ulur me ritmin i cili më së miri ju përshtatet. Derisa ai i relaksuar kënaqet me këto lëvizje, filloni të silleni e ta fërkoni me kofshët tuaja dhe kështu do ta bëni të lumtur.

3. Lëvizni ijët
Shtrijuni në krevat me këmbë të ngritura dhe të mbështetura në gjoksin e tij, ndërsa ai të jetë ulur në gjunjë para jush. Kur t’ju ofrohet dhe fillon lojën, ju ngadalë ngrihuni duke u mbështetur në duar dhe me lëvizje të ijëve larg poshtë do ta bëni të përjetojë kënaqësinë më të paharrueshme.

4. Mësojeni se ku duhet t’i vendosë gishtat
Merreni dorën e tij dhe derisa të jeni të dy akoma të veshur, futeni dorën e tij mes këmbëve tuaja, me ç’rast do t’i bëni qartë me dije se ju do t’ia kontrolloni lëvizjet e gishtave. Lehtë fërkojini zonat “strategjike” me shuplakën e tij. Ju kontrolloni lëvizjet dhe shpejtësinë e prekjeve të tij.

5. Stili doggy me lëvizje revolucionare
Merrni pozën në të cilën i dashuri juaj duhet të jetë i mbështetur për mur, ndërkaq ju qëndroni në këmbë. Merrni në duar testiset e tij dhe përkëdhelni ngadalë. Pastaj me ijë dhe me vithe rrëshqitni nëpër kërdhokullat e tij. Përkuluni deri në dysheme dhe me lëvizje të lehta rrethore caktojeni ritmin.