Home Aktuale Përplasje mes refugjatëve dhe policisë në kufirin greko-maqedonas (VIDEO)

Përplasje mes refugjatëve dhe policisë në kufirin greko-maqedonas (VIDEO)

159
0
SHARE
BBC njofton se, situata me refugjatët në kufirim maqedonaso– grek, në Idomeni, ku një numër i madh i tyre presin të futen në Maqedoni, është përkeqësuar mjaft pas përplasjeve me policinë.

Përplasja erdhi pas shkaterrimit të gardhit metalik nga ana e refugjatëve. Policia reagoi duke hedhur gaz lotjsellës.

Në Idomeni të Greqisë presin mbi 6000 refugjatë për t’u futur në Maqedoni, ndërsa destinacion i tyre është Bashkimi Europian.

[youtube url=” https://www.youtube.com/watch?v=Vk11aU84j24    ” width=”560″ height=”315″]