Home Aktuale Përfaqësuesit e Qeverisë së Serbisë, Sertiq,Vulin dhe Stankoviq nesër në Bujanoc

Përfaqësuesit e Qeverisë së Serbisë, Sertiq,Vulin dhe Stankoviq nesër në Bujanoc

4
0
SHARE

Përfaqësuesit e Qeverisë së Serbisë, nesër do të qëndrojnë në Bujanoc ku do të takohen me udhëheqës politik e institucional të shqiptarëve të Bujanocit dhe Preshevës.
Sipas komunikatës  së Trupit koordinues në Bujanoc do të qëndroj Ministri i Ekonomisë Zhelko Sertiq Ministri i Punës dhe Politikës Sociale Aleksandar Vulin dhe Kryetari i Trupit Koordinues Zoran Stankoviq me çrast do të paraqitet mundësia e zhvillimit ekonomik./Lugina Press/