Home Aktuale PDSH përmbyll zgjedhjet, emërohet kryesia e re

PDSH përmbyll zgjedhjet, emërohet kryesia e re

220
0
SHARE

Sot, datë 24. Dhjetor 2016 duke filluar nga ora 11:00, Këshilli Qendror i Partisë Demokratike Shqiptare i dalur nga Kuvendi i VI-të zgjedhor i PDSH-së i mbajtur më 18.dhjetor 2016, mbajti mbledhjen e vet të pare, ku shqyrtoi dhe miratoi raportin e zgjedhjeve në kuadër të të gjitha niveleve të partisë si dhe shqyrtoi dhe miratoi procesverbalin e Kuvendit të gjashtë zgjedhor.

PDSH
Si pikë e veçantë e kësaj mbledhje ishte edhe zgjedhja e kryesisë së përgjithshme të Partisë Demokratike Shqiptare, ku pas votimit të anëtarëve të Këshillit Qendror, kemi këtë përbërje të kryesisë së përgjithshme të Partisë Demokratike Shqiptare në mandatin vijues katër vjeçar:

PDSH 1

Emri Mbiemri Profesioni
1. Agim Sabedini Dr. Specialist
2. Ajet Hajrullahu Profesor
3. Albina Bajrami Dr. e veterinarisë
4. Armend Ibrahimi Prof. i edukatës fizike
5. Hafize Shaqiri Profesoreshë
6. Hylja Jusufi Krashnica Profesoreshë
7. Ilir Sadriu Inxh i dipl. i komunikacionit
8. Luan Fazliu Profesor
9. Lulzim Veliu Ekonomist
10. Mustafë Shaqiri Prof. i informatikës
11. Sefedin Sadiku Profesor
12. Shpat Aliu Afarist
13. Xhelal Arifi Profesor
14. Zejnulla Dauti Gazetar