Home Aktuale PDSH ende pa vendim zytar për pjesëmarrje ose jo në zgjedhjet...

PDSH ende pa vendim zytar për pjesëmarrje ose jo në zgjedhjet për Këshillin Nacional të Shqiptarëve

154
0
SHARE

Në sallën e kuvendit komunal në Preshevë janë takuar sot  delegat e Partisë Demokratike Shqiptare(PDSH) transmeton Lugina Press.
Në mbledhje e thirur nga kryetari i këtij subjketi politik Ragmi Mustafa ishin të parapara dy pika të rendit të ditës.
Pika e parë kishte të bënte me zgjedhjet për Këshill Nacional të cilët do të mbahen më 26 tetor të këtij viti dhe pika e tjetër e këtij takimi ishte analiza e qeverisjes 2 vjecare e pushtetit lokal në Preshevë.

Lugina Press ka mësuar se pas një bisde të gjatë nuk është marrë ndonjë vendim për pjesëmarrje e PDSH-së në zgjedhjet për Këshill Nacional.

Në takim është lënë mundësia e vizitës nëpër çdo nëndegë të PDSH-së për të marr mendimin e elektoratit për pjesmarrje ose jo në zgjedhjet për Këshilla Nacional të Shqiptarëve e ndërkohë pas konsultimve kuvendi do të dal me vendim rreth kësaj çështje./Lugina Press/