Home Aktuale PD: Uron Festën e Fitër Bajramit

PD: Uron Festën e Fitër Bajramit

228
0
SHARE

Të dashur besimtarë muslimanë,

Duke iu falemnderuar Zotit të Plotfuqishëm që na mundësoi ta agjërojmë këtë muaj të Shenjtë të Ramazanit, Partia Demokratike uron që çdo agjërues të ketë arritur qëllimet e veta, e Zoti të ketë lartësuar shpirtërat tanë, të na ketë shtuar edukimin moral, e të na ketë mundësuar që t’i braktisim të gjitha punët, sjelljet dhe shprehjet që nuk përkojnë me moralin islam. Meqenëse, agjërimi është vepra më e sinqert, lutemi që çdo agjëruesit t’i pranohen lutjet dhe kërkesat e veta nga Zoti ynë.

Gjithashtu, urojmë të gjjthë shqiptarët e besimit islam për , duke dëshiruar që familjet dhe shoqëria shqiptare të jetojnë në harmoni, e që veprat e bamirësisë të vazhdojnë të na shoqërojnë gjatë gjithë vitit.