Home Pasqyra Javore Pasqyra javore

Pasqyra javore

331
0
SHARE

Edhe java  që e lam pas në komunat e Bujanocit, Preshevës dhe Medvegjës është karakterizuar me ngjarje të shumta të karakterit politik, social, kulturor, ekonomik dhe sportiv.

   14389768_1272118072808115_1987820917_n

 Bujanoc: Bizneseve lokale i dorëzohen kontratat për subvensionim nga Trupi Koordinues

Trupi koordinues ka siguruar çanta dhe artikuj shkollor për nxënësit nga Medvegja
 Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues ka vizituar Shkollën Fillore “Jabllanica e Epërme” dhe për nxënësit e klasave të para ka ndarë çantat dhe artikujt shkollor të cilat i ka siguruar Trupi Koordinues. Në përputhje me aktivitetet e rregullta, Trupi Koordinues për fatosat nga territori i komunës së Medvegjës ka siguruar gjithsej 86 komplete të artikujve dhe çantave shkollore.