Home Aktuale Partia Demokratike sot fillon grumbullimin e nënshkrimeve për zgjedhjet lokale...

Partia Demokratike sot fillon grumbullimin e nënshkrimeve për zgjedhjet lokale 2016

109
0
SHARE

Partia Demokratike sot fillon grumbullimin  e nënshkrimeve për përkrahjen e listës së PD-së për zgjedhjet lokale 2016.
Grumbullimi i nënshkrimeve fillon sot në ora 09:00, në vazhdim ju sjellim njoftmin e lëshuar nga Partia Demokratike:

Njoftohen anëtarët dhe simpatizuesit e Partisë Demokratike që sot më 10.03.2016 nga ora 09:00 fillon grumbullimi i nënshkrimeve për përkrahjen e listës së PD-së për zgjedhjet lokale 2016.
Pikat grumbulluese të nënshkrimeve jane:
Bujanoc në Shtëpinë e kulturës,
Tërnoc tek çerdhja e fshatit,
Nesalcë tek zyra e vendit,
Bilaç tek zyra e vendit.
Ftohen anëtarët dhe simpatizuesit e PD-së që në mënyrë sa më masovike t’i përgjigjen thirrjes sonë.