Home Aktuale Partia Demokratike pro pjesëmarrjes në zgjedhje për Këshillë Kombëtar

Partia Demokratike pro pjesëmarrjes në zgjedhje për Këshillë Kombëtar

163
0
SHARE

Partia Demokratike (PD) me seli nëBujanoc në mbledhjen e kryesisë që ka mbajtur gjatë ditës së sotme i ka thënë po pjesëmarrjes në zgjedhje për Këshillë Kombëtar Shqiptar.

Në shtëpinë e kulturës në Bujanoc, Kryesisa e PD-së në mbledhjen e mbajtur gjatë ditës së sotme në mënyrë unanime është marrë vendimi për të marrë pjesë në zgjedhje për Këshillë Kombëtar Shqiptar.
Deri më tash përveç Partisë Demokratike (PD), për pjesëmarrje në zgjedhje për Këshillë Kombëtar Shqiptar janë deklaruar edhe dy subjekteve tjera me seli në Preshevë, Partia Demokratike Shqiptare dhe Bashkimit Demokratik i Luginës./Lugina Press/