Home Aktuale Pajaziti: Urime festa e Kurban Bajramit

Pajaziti: Urime festa e Kurban Bajramit

53
0
SHARE

Në këtë festë, e cila ka vlerën e sakrificës, devotshmërisë, solidaritetit, humanitetit, drejtësisë e barazisë, uroj që tek ju të mbretërojë mirëqenia dhe paqa mbarënjerëzore.
Urime të përzemërta dërgoj edhe tek ata qytetarë të cilët në këto momente po kryejnë Haxhin, me shpresën dhe lutjen që Zoti i Madhërishëm t’ia pranoj atë.
Shpresoj fuqishëm se në këto ditë feste të jemi të gjithë më human, më mëshirues e tolerant, të ndihmojmë njëri-tjetrin e veçanërisht ata që kanë më tepër nevojë.
Duke shpresuar se Allahu i Lartëfuqishëm do të na nderojë me këto tipare, edhenjëherë Me fat Kurban Bajrami, me porosinë islame, Paqja dhe mëshira e Zotit qofshin mbi ju !

Me rrespekt,
Arbër Pajaziti