Home Aktuale Pajaziti: Çdo përpjekje për distancim nga Flamuri ynë, na bashkon më shumë...

Pajaziti: Çdo përpjekje për distancim nga Flamuri ynë, na bashkon më shumë rreth tij!

127
0
SHARE

Kryetari i APN-së në Bujanoc Arbër  Pajaziti ka reaguar në rastin e  ngritjes së padisë ndaj kryetarit të KKSH-së Ragmi Mustafa nga ana e  gjykatës për  vendosjen e flamurit më 28 nëtorë në ndrëtesën e KKSH-së.

 

Në vazhdim mund të lexoni reagimin e Arbër Pajazitit:

Çdo përpjekje për distancim nga Flamuri ynë, na ofron dhe na bashkon më shumë rreth tij!

Pavarësisht vërejtjve për punën dhe mënyrën e udhëheqjes së KNSH-së, është i papranueshëm çdo lloj kërrcënimi e çdo mënyrë e presionit për të mos e përdorur simbolin tonë kombëtar.

P.s. “xhixha buba” (thoshte dikur dikush) loja me flamur!