Home Aktuale Pagesat për ndihmë sociale, shtesa të fëmijëve dhe përkujdesi i fëmijëve me...

Pagesat për ndihmë sociale, shtesa të fëmijëve dhe përkujdesi i fëmijëve me nevoja të veçanta, do të bëhet me vendime të vjetra (DOKUMENT)

493
0
SHARE

Shto kujdesin, ule panikun 🌞👨‍👩‍👧‍👦

Të nderuar qytetarë,

Njoftohen të gjithë shfrytëzuesit e ndihmës sociale, shtesave të fëmijëve, pagave mbi përkujdesin e veçant të fëmijëve që vendimet i skadojn nga 15 marsi e këndej që pagesat do kryhen në bazë të vendimeve të vjetra deri sa vijon gjendja e jashtzakonshme në Serbi.

Thuhet në njoftimin e komunës së Bujanocit.