Home Aktuale Pagesat e rrugës së shpejti edhe për punëtorët e administratës të...

Pagesat e rrugës së shpejti edhe për punëtorët e administratës të cilët e kanë afër vendin e punës(video)

540
0
SHARE

Punëtorët e administratës dhe ata të cilët marrin paga nga buxheti i komunës nga marsi mund të marrin pagesën e rrugës.

Është fjala për punëtorët të cilët jetojnë në qytetin e Bujnocit  të cilët punojnë në adminstratën komunale dhe ata të cilët jetojnë dhe punojnë nëpër fshatra por marrin paga nga buxheti komunal.

Kjo është votuar sot në senacën e Këshillit Komunal.

Kryetari i Komunës së Bujanocit Shaip Kamberi ka thënë se kjo rregullore ka ardhur nga një  një vendin  i  gjykatës  së  kacasionit të  Serbisë ku  komuna është e obliguar të bëjë pagesën e rrugës këtyre personave edhe pse jetojnë në vendin dhe ku punojnë.

Edhe pse ky vendim ka ardhur pas miratimit të buxhetit për vitin 2020, Kamberi theksoi se komuna duhet të përcjell realizmin e buxhetit dhe të mar masat e duhura dhe t’i mbuloj shpenzimet e të cilat   do të dëmtojnë buxhetin e komunës.

Një vednim i tillë vetëm se është duke u realizuar tek punëtorët shëndetësorë, ndërkaq pas adminitstratës Komunale vendimi i tillë pritet të hyjë në fuqi edhe në arsim./Lugina Press/

Mbahet seanca e III e Këshilli Komunal të Bujanocit

Mbahet seanca e III e Këshilli Komunal të Bujanocit

Posted by Spektri on Thursday, 13 February 2020