Home Aktuale Opozita kërkon transparencë për bisedimet në Bruksel

Opozita kërkon transparencë për bisedimet në Bruksel

61
0
SHARE

Ata kërkuan nga kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa dhe ekipit negociator të jenë më transparent ndaj qytetarëve lidhur me vendimet që po merren në Bruksel.

Kërkesa erdhi nga deputetja Valdete Bajrami. Ndërkohë, kanë kërkuar që të jenë më transparent edhe ndaj deputetëve dhe t’i përgjigjen kërkesave dhe pyetjeve të deputetëve