Home Aktuale Omer Saqipi nga Tërnoci me talent të shquar për punime artistike(FOTO)

Omer Saqipi nga Tërnoci me talent të shquar për punime artistike(FOTO)

1163
0
SHARE

Omer Saqipi   është nxnëës i  klasës  së V-të,  të shkollës fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc.

 Është i talentuar në sferën e artit figurativ,së fundmi Omeri ka filluar që punimet etij ti plasoj edhe në faqen e tij në facebook.Por omeri është i dhënë edhe pas sportit dhe teknologjisë.