Home Aktuale Nxënësit në pushimin pranveror nga dita e enjte

Nxënësit në pushimin pranveror nga dita e enjte

90
0
SHARE

Të gjithë nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme në Serbi, pushimin pranveror do ta fillojnë me 17 prill.

Nxënësit në bankat shkollore do të kthehen me 24 prill, ditë e enjte, ndërsa pushim do të kenë edhe me 1 dhe 2 maj.