Home Aktuale Nxënësit e Luginës në pushimin pranveror deri më 9 prill

Nxënësit e Luginës në pushimin pranveror deri më 9 prill

207
0
SHARE

Të gjithë nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme në Serbi, pushimin pranveror do ta fillojnë më 2  prill ditë e hënë dhe zgjatë deri më 9 prill.2018 ditë e hënë.

Nxënësit në bankat shkollore do të kthehen me 10 prill, ditë martë./Lugina Press/