Home Aktuale Nuk punohet me 16 dhe 17 shkurt

Nuk punohet me 16 dhe 17 shkurt

110
0
SHARE

Ministria e punës, punësimit dhe çështjeve sociale e Serbisë ka njoftuar sot nëpërmjet medieve se 16 dhe 17 (e hënë dhe e martë) shkurt nuk do të punohet, për shkak të shenimit të ditës së pavarsisë.

Në këtë ditë nuk do të punojnë asnjë  institucion shtetërore e  publik.