Home Aktuale Njoftim me rëndësi për të moshuarit nga Komuna e Bujanocit (+65 vjet)

Njoftim me rëndësi për të moshuarit nga Komuna e Bujanocit (+65 vjet)

561
0
SHARE

Njoftim me rëndësi për të moshuarit nga Komuna e Bujanocit (+65 vjet)

Për shkak të ndalesës së ekspozimit të tyre në rrugë nga Qeveria e Serbisë, si masë preventive ndaj COVID-19, njoftohen të gjithë të moshuarit nga Komuna e Bujanocit, se do të mund të dalin, nesër (e diele) për të blerë gjëra ushqimore nga ora 04:00h e mëngjesit deri në ora 07:00h e mëngjesit.
Të gjithë të moshuarit do t’a kenë mundësinë që me gjëra ushqimore të furnizohen vetëm në këto markete:
– Në Bujanoc, në vetëshërbimet ”Maxi” dhe “Idea”, ndërsa në Tërnoc në marketin “Sara”.
Luten të gjithë të moshuarit, respektivisht ata mbi moshën 65 vjet në qytetin e Bujanocit, dhe ata mbi 70 vjet nëpër fshatrave për-rreth t’i rrepektojnë mundësitë dhe ndalesat qeveritare.