Home Shëndeti Njerëzit nga ky fis jetojnë mbi 100 vjet dhe nuk e njohin...

Njerëzit nga ky fis jetojnë mbi 100 vjet dhe nuk e njohin kancerin?

109
0
SHARE

Shtesat shëndetësore që ky vitamin i përmban janë të ndaluara për përdorim. Fakt është që njeriu modern nga civilizimi perëndimor është më i ekspozuar ndaj kancerit sesa kulturat primitive. Fisi Hunza është fis i vjetër në Pakistanin verior, anëtarët e të cilit jetojnë mbi 100 vjet dhe nuk dinë asgjë për kancerin.

Sekreti i këtyre njerëzve qëndron në vitaminën B17. Njerëzit e fisit konsumojnë 250 – 3000 miligram vitaminë B17 në ditë. Pasuria në fisin Hunza matet me sasinë e drunjve të kajsisë. Ai i cili ka më shumë trungje të këtij druri, konsiderohet si më i pasur, sepse farat e thata të kajsisë janë ushqim i veçantë që përmban vitaminën B17.

Mbrojtësit e industrisë së kancerit janë kundërshtarët më të mëdhenj të këtij bari natyral kundër sëmundjes. Ernst T. Krebs (1912-1996) është njëri nga pakica e mjekëve që e përdorin vitaminën B17 gjatë trajtimit të pacientëve të tyre. Ai ka zbatuar dhe hulumtime detajore për ndikimin e vitaminës mbi pacientët e sëmurë nga kanceri dhe ka mbledhur mjaft dëshmi për promovimin e saj si shërim për kancerin.

Doktor Krebsi ka qenë I shpallur si tradhtar nga ana e ekspertëve prestigjoz të mjekësisë të cilët laetrilin e kanë shpallur si mashtrimin më të poshtër dhe të sofistikuar në historinë e mjekësisë. Vitamina B17 gjendet në farat e kajsisë, por edhe në mel. Përveç kësaj, të pasura me laetril janë edhe mjedhërat e kuqe dhe manaferrat.

LEAVE A REPLY