Home Aktuale Një femër serbe e martuar për shqiptar në Zvicër kaloi në Islam...

Një femër serbe e martuar për shqiptar në Zvicër kaloi në Islam – FOTO

291
0
SHARE

Në ditën e katër të muajit të shenjtë të Ramazanit, në xhaminë e Wetzikonit në Kantonin e Cyrihut në Zvicër, në prezencë të imamit të kësaj xhamie, Bashkim Aliu një femër serbe ka pranuar fenë Islame.

“Një femër serbe kaloi ne Islam. Sot në xhaminë e Wetzikonit, serbja Violeta e shqiptoi shehadetin dhe kaloi ne Islam. Ajo u shpreh se lexon për Islamin një kohë të gjatë dhe se me bindje të plotë kalon në Islam”, thotë për RadioVala, imami Bashkim Aliu.

Violeta është e martuar me një shqiptar musliman./Lugina Press/