Home Aktuale Nis dekorimi i sheshit dhe qarshisë së vjetër në Bujanoc

Nis dekorimi i sheshit dhe qarshisë së vjetër në Bujanoc

133
0
SHARE

Komuna e Bujanocit ka fiilluar dekorimin e sheshit të qytetit të Bujanocit për festat e fundvitit.

Për dekorimin e sheshit janë  ndarë 400.000 dinarë në seance fundit të Këshillit Komunal.

Rahim Salihu shef i kabinetit të kryetarit të komunës së Bujanocit deklaroi se tashmë ka filluar dekorimi i qarshis së vjetër dhe qendrës së qytetit dhe se kompania e kontraktuar për këtë është kompania “BICI COMERC” nga Bujanoci.