Home Aktuale Nga Fondi për Zhvillim, ndahen 2.5 milionë euro për komunat në veri

Nga Fondi për Zhvillim, ndahen 2.5 milionë euro për komunat në veri

183
0
SHARE

Plot 2.5 milionë euro janë ndarë për projekte të ndryshme në komunat në veri të Kosovës nga Fondi për Zhvillim, ka njoftuar përmes një komunikate për mediat, Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë.

 Katër komunat përfituese nga ky fond janë Mitrovica e Veriut, Leposaviqi, Zveçani dhe Zubin Potoku. Për projekte të ndryshme zhvillimore, 900 mij; euro i ka përfituar Mitrovica e Veriut, rreth 500 mij; euro Zveçani, 1.4 milionë Zubin Potoku, ndërsa Leposaviqit i janë ndarë 140 mijë euro