Home Aktuale Nga 1 janari, ja kujt do ti rriten rrogat!

Nga 1 janari, ja kujt do ti rriten rrogat!

201
0
SHARE

Kryeministri serb Aleksanda Vuçiq ja paralajmëruar sot se penzionet do të rriten për 1.25%.

Nga 1 janari 2016, mësuesit dhe arsimtarët në shkollat fillore dhe të mesme do të kenë për 4% rroga më të mëdha, ka thënë Vuçiq.

Në shëndetësi dhe mbrojtje sociale rrogat do të rriten për 3% ka paralajmëruar kryeministri serb.

Gjithastu, edhe policisë rrogat do ti rriten për 2%.