Home Aktuale Nënshkruhet kontrata për rregullimin e trotuarëve në qytetin e Bujanocit

Nënshkruhet kontrata për rregullimin e trotuarëve në qytetin e Bujanocit

150
0
SHARE

Është firmosur kontrata e projektit për rregullimin e trotuarëve në qytetin e Bujanocit, që fillon nga hyrja e qytetit deri në Shtëpinë e Shëndetit me një gjatësi prej 2005 metra.

 

Vlera kontraktuese është 13.783.388,00 me TVSH dhe pritet që punimet të përfundojnë në afat prej 90 ditëve nga dita e fillimit të punimeve. Punëkryes është kompania “Saba Bellça”.