Home Aktuale Nën patronatin e KKSH-së në Luginë shënohet 28 nëntori

Nën patronatin e KKSH-së në Luginë shënohet 28 nëntori

146
0
SHARE

Nën organzimin e Këshillt Kombëtar Shqiptarë edhe në Luginë të Preshevës është shënuar 28 nëntori dita e flamurit.

Në selinë e KKSH-së është vendosur flamuri kombëtar nga kryetari i këtij institucioni Jonuz Musli, kryetari i Bujanocit Nagip Arifi dhe ai i Preshevës Ragmi Mustafa më shoqrin të ansamblit nga Prishtina“Shota”. Ndërkohë manifestimi qëndrorë është mbajtur në qendrën sportive “Rinia” në Bujanoc.
Para të pranishëmve foli Kryetari i Preshevës Ragmi Mustafa, kryetari i Bujanocit Nagip Arifi dhe kryetari i KKSH-së Jonuz Musliu.Me këtë rast ata uruan uruan festën e 28 Nëntorit.