Home Aktuale Në Solothurn promovohet monografia për Skender Gashin

Në Solothurn promovohet monografia për Skender Gashin

257
0
SHARE

Shoqata Agimi – Avenches në mbështetje edhe të Insitutit Helvetik të Europës Juglindore me dt…26.03.2016 (E shtunë) promovon librin e autorit Zaim Haliti kushtuar Prof. Skender Gashit —MONOGRAFI PËR SKENDER GASHIN *FLATRIMI I FJALËS“
Promovimi mbahet në ambientet e Televizionit Syri Blue (Syri TV). Bielstrasse 80 4500 në Solothurn .me 26.03.2016. në ora 20,00.
Fjala hyrëse e kryetarit të Shoqatës Agimi – Xhemail Ibrahimi
Autori : Zaim Haliti si dhe antarët e redaksisë së Jehonës ,Nehat Salihu dhe Nexhmedin Saqipi
E pranishme – Famija e ngushtë e Skender Gashit
Promovimi mbahet me dt. 26.03.2016 në selinë eTV Syri Blue – Bielstrasse 80 4500 në Solothurn dhe fillon në ora 20.,00. Jeni gjithë të mirëseardhur e posaçërishtë mërgata tërnocase.
Kryetari i Shoqatës Agimi
Xhemail Ibrahimi
Për info – Rafet Ademi
076 583 12 50

Skender Gashi