Home Aktuale Në sh.f ” Muharrem Kadriu” mbahet ligjëratë rreth parandalimit të bullizmit(video)

Në sh.f ” Muharrem Kadriu” mbahet ligjëratë rreth parandalimit të bullizmit(video)

176
0
SHARE

Në shkollën fillore “Muharrem Kadriu” në Tërrnovc,  është mbajtur sot ligjaratë rreth bullizimit e cila ka çfaqur interes tek nxënësit e kësaj shkolle.

Para nxënësve të klasëve të shtata dhe klasëve të teta,  ligjëratën e zhvilloi  psikologeja e shkollës   Ajnure Zeqiri.   Ndërkaq ky projekt  po zhvillohet nga bashkëpunimi në mes drejtorisë , parlamentit të nxënësve dhe psikologes.

Ajnuure Zeqiri psikologe  theksoi se fillimisht është mbajtur ligjërat  rreth rrolit të psikologut  pasi që shumica e nxënësve e paragjyojnë ate.

Ndërkaq për sot kemi përzgjedhur temën për bullizmin pasi që është shum e rëndësihme dhe është një  temë aktuale është shprehur Ajnure Zeqiri.

Naser  Zairi  drejtori i shkollës filloreP”Muharrem Kadriu,  mes tjerash tha se është një temë interesante  dhe qëllimi kryesorë  i kësaj por dhe  ligjëratave që do të pasojnë  kanë për qëllim  vetëdijësimin e nxënësve./Lugina Press/