Home Aktuale Në Samolicë solemnisht përurohet asafltimi i rrugës

Në Samolicë solemnisht përurohet asafltimi i rrugës

102
0
SHARE

Në mënyrë solemne sot është bërë përurimi i rrugës në fshatin Samolicë të Bujanocit.
Në fshatin Samolicë të komunës së Bujanocit sot është bërë përurimi i rrugës së asfaltuar në gjatësi prej 650m.

11012825_10153703225077674_6246426183896155408_n
Kjo rrugë gjindet në lagjen e Shemshirve të fshatit Samolicë të Buajnocit në gjatsi 650 metra dhe më gjërsi 4 metra e gjysëm, gjegjësisht nga hyrja e kësaj lagje deri tek Xhamia.

Projekti në fjalë ka qenë në dy faza, faza e parë ka kushtuar 1.700.000 dinar kurse faza e dytë 1.030.000 dinar./Lugina Press/