Home Aktuale Në kufirin e Preshevës zbulohen 100.000 euro dhe 14.5 kilogram ari

Në kufirin e Preshevës zbulohen 100.000 euro dhe 14.5 kilogram ari

174
0
SHARE

Drejtoria e doganës njofton se doganierët në kufirin e Preshevës kanë parandaluar transportimin në hyrje për Serbi në një veturë me targa të Maqedonisë 99.000 euro dhe 14.46 kilogram ari.

Veturën me targa të Maqedonisë doganierët e kishin dërguar në skander për kontrollim të detajuar ku ishin vërejtur parregullsi në nën dorëzën e marshit dhe mbështetëses së dorës. Pas ishte hapur kjo hapsirë ku kishte një bunker special, janë gjetur 99.000 euro dhe 14.461 kilogram ari.