Home Aktuale Në Bujanoc mbahet program humanitar me përmbajtje Islame (video)

Në Bujanoc mbahet program humanitar me përmbajtje Islame (video)

148
0
SHARE

  Në  organizim të nënësëve të shkollës së mesme”Sezai Surroi” në Bujanoc dhe në përkrahje të BIPBM-së sot në shtëpinë e Kulturës në Bujanoc është mbajtur program humanitar me përmbajtje Islame.

Ky program pati  për qëllim që pjesëmarrësit të dhurojnë të holla aq sa kanë mundësi për të ndihmuar një të varfur sqaron Sara Asani iniciatore e këtij programi.

Programi  me moton  ” Bëhu human, edhe ti je njeri e nevojtar!  përmbante këndim nga Kurani, ilahi, ligjëratë, poezi, monolog dhe këshilla.

[youtube url=”   https://www.youtube.com/watch?v=7sgugDSsBVc  ” width=”560″ height=”315″]