Home Aktuale Ndërpritet energjia elektrike dhe interneti në Kumanovë

Ndërpritet energjia elektrike dhe interneti në Kumanovë

55
0
SHARE

 Bashkë me energjinë elektrike është ndërprerë edhe lidhja e internetit, gjë që çon këtë qytet në terr informativ dhe bllokadë totale.

 Lagja e Trimave në Kumanovë është gdhirë të dielën nën krisma, të cilët kanë filluar që në orën 7 të mëngjesit ndërsa raportohet për të plagosur në mesin e policëve. Krismat aktualisht kanë pushuar, por banorët ankohen se vazhdojnë të mbeten të bllokuar, ndërsa është ndërprerë energjia elektrike, si dhe mungon interneti në gjithë lagjen. Hyrje-daljet e lagjes vazhdojnë të mbeten të bllokuara, ndërsa tek tregu i gjelbër akoma janë të stacionuar tre autoblinda.