Home Aktuale Nagip Arifi morri pjesë në “Konferencën e tretë Ndërkombëtare të studjuesëve...

Nagip Arifi morri pjesë në “Konferencën e tretë Ndërkombëtare të studjuesëve të ligjit” në Tiranë.(Foto)

185
0
SHARE

Në Tiranë ka zhvilluar punimet Konferenca e tretë ndërkombëtare e studjuesëve të rinjë të ligjit” në Tiranë.

n2

Në konferncën e 3-të ndërkombëtare ‘Third International Young Researchers Conference on Law” ka marrë pjesë edhe kryetari i komunës së Bujanocit Dr.Nagip Arifi.

Kjo konferncë i ka siguruar studjuesëve dhe avokatëve një mundësi për të paraqitur tema të ndryshme dhe ti paraqesin hulumtimet e tyre për të diskutuar për zhvillimet e reja në fusha të ndryshme të ligjit.

Konferenca ka zhvilluar punimet më 18 dhe 19 prill në të cilën kanë marrë pjesë studjues nga vende të ndryshme nga Europa dhe Bota./Lugina Press/

n3