Home Aktuale Nagip Arifi ftohet në “Konferencën e tretë Ndërkombëtare të studjuesëve të...

Nagip Arifi ftohet në “Konferencën e tretë Ndërkombëtare të studjuesëve të ligjit” në Tiranë.

8
0
SHARE

Më datat 18 e 19 prill të këtij viti  do ti zvillon punimet Konferenca e tretë ndërkombëtare  e studjuesëve të rinjë  të ligjit”  në Tiranë.

 Në konferncën e 3-të ndërkombëtare  ‘Third International Young Researchers Conference on Law”  do të merrë pjesë edhe kryetari i komunës së Bujanocit Dr.Nagip Arifi.

10155736_10202840833854348_7924377931960559965_n

 Kjo konferncë do ti siguroj studjuesëve dhe avokatëve një mundësi për të paraqitur tema të ndryshme dhe ti paraqesin hulumtimet e tyre për të diskutuar për zhvillimet e reja në fusha të ndryshme të ligjit.

Nga ana tjetër kjo  konferencë gjithashtu është një mundësi e mirë për të gjithë studjuesit  të vizitojnë  Shqipërinë dhe të mësojnë për kulturën dhe historinë e saj.

 Në fund ne garantojmë se ky rast do të jetë një përvojë vërtetë e paharrueshme thuhet në njoftimin e organizorëve  të lëshuar në adresë të  Lugina Press.

 Konferenca do ti zhvilloj punimet më datat 18 e 19 prill të këtij viti  në të cilën do të marrin pjesë studjues nga vende të ndryshme nga Europa dhe Bota si :

 1.Kameel Premhid Department of International Relations,  University of Oxford, United Kingdom

2..Santiago, Ramirez Reyes Ecole Doctorale de Droit Comparé ,  Panthéon-Sorbonne University, France

3.Tomasz Królasik Institute of History of Laë,  University of Ëarsaë, Poland

4.Dr. Sibel Safi Queen Mary University University of London

5.Melih Uğraş Erol Independant Researcher,
PhD Thesis ëill be defended  at Utrecht University, the Netherlands

6.Lidiia Gribinichenko Department of Business Laë, Perm State National Research
University, Russia

7.Minhac Çelik TUBITAK (The Scientific and Technological Research
Council of Turkey)

8.Inga Kotlo  University of Sarajevo, European  Regional Master’s Degree in Democracy  and Human Rights in South East Europe

……………

61.Nagip Arifi Dr.sc. Juridiko Penal, Universitety  Ndërkombëtar i Novi Pazarit, Bujanoc “Dhuna në familje në Luginë të Preshevës”

……………

69.Orjana Mullisi Faculty of Laë, KU Leuven Belgium

70.Shyama Prasad Rout Sambalpur University, Odisha, India

71.Anjeza Bojaxhiu Department of Political Science and International Relations,
Epoka University, Albania

72.Arbesa Kurti  Elida Elezi  Msc në të Drejten Penal,
Univeristeti i Tiranës Msc në të Drejtën Penale,  Universiteti i Tiranës./Lugina Press/

10155736_10202840833854348_7924377931960559965_n