Home Aktuale Nagip Arifi edhe për katër vite do të drejtoj Partinë Demokratike(foto&video)

Nagip Arifi edhe për katër vite do të drejtoj Partinë Demokratike(foto&video)

121
0
SHARE

Partia Demokratike në Bujanoc sot ka mbajtur Kuvendin e dytë Zgjedhor në të cilin delegatët votuan sërish Nagip Arifin për kryetar të PD.

12728863_1120949007925023_7246295056001267343_n

Në shtëpinë e kulturës në Bujanoc Partia Demokratike ka mbajtur sot Kuvendin e dytë zgjedhor me çrast delegatët unanimisht votuan që edhe për një mandat katër vjeçar Partinë Demokratike të e drejtor Nagip Arifi.

Arberi
Fillimisht kuvendi i Partisë Demokratike punimet i filloi me intonimin e himnit kombëtar. Kuvendin zgjedhor e hapi Arbër Pajaziti i cili fjalimit të tij ftoi kryesinë e punës për mbarëvajtjen e kuvendit zgjedhorë.

12717862_1120949654591625_322318379649537477_n

Ndërkohë Nagip Arifi elaboroi sukseset për punë katërvjeçare. Sali Salihi kryetar i Forumit Rinotë tha se Partia Demokratike më datën 11 shkurt 2016 ka mbajtur mbledhjen e saj të rregullt e cilla ka pasur për qëllim përgaditjet për këtë kuvend zgjedhorë ku pos tjerash janë bvrë propozimet për kandidim për kryetar të partisë.Në po këtë mbledhje ka rrjedh propozimi që edhe për një mandat katër vjeçar kryetar i PD-së të jetë Nagip Arifi ku ka qenë i pranuar nga të gjitha tha mes tjerash Sali Salihi.

12743887_1120950044591586_304953832526156357_n

Në fund Abër Pajaziti tha se kryesia e re së shpejti do të ulemi dhe të marrim vendim për organizimin e një konvente solemne ku edhe një her do të rinkofirmohet besimi i popollatës shqiptare për Partinë Demokraike./Lugina Press/

 [youtube url=”   https://www.youtube.com/watch?v=6Ag6Ee-Y81Q   ” width=”560″ height=”315″]