Home Aktuale Myftiu Tërnava ndryshon “look”, nga mustaqet kalon në mjekër(foto)

Myftiu Tërnava ndryshon “look”, nga mustaqet kalon në mjekër(foto)

294
0
SHARE
Krerët e bashkësive fetare në Kosovë sot u bënë bashkë për të përçuar një mesazh te të gjitha partitë politike në vend dhe për t’u kërkuar atyre gjetjen e një zgjidhjeje për krizën.
Nikoqire e drekës ka qenë Ipeshkvia e Kosovës, në të cilën kanë marrë pjesë edhe kreu i Bashkësisë Islame, Naim Tërnava dhe ai i Kishës Protestante, Driton Krasniqi.

E ajo që ka rënë në sy këtu është edhe fakti se myftiu Tërnava ka ndryshuar pamje. Më pari i kishte vetëm pak mustaqe, derisa tash ka lëshuar mjekër.

naim_terrna

foto.php