Home Aktuale Mustafa:Urime Kosovë!

Mustafa:Urime Kosovë!

9
0
SHARE

Urime Kosovë! 🇽🇰

Republika Kosovës zhvilloi zgjedhjet parlamentare me pjekuri të lartë qytetare. Shembull për nga fushata, gara e lirë, procedura e votimit, administrimi i votës. Mbarëvajtja shpreh maturinë e jashtëzakonshme të të gjitha subjekteve politike. Sukses i vërtetë.

Me këtë rast uroj fituesit e zgjedhjeve, por dhe te gjitha forcat politike dhe kandidatët që morën pjesë në këto zgjedhje që i bënë nder Kosovës.

Urojë që kjo frymë demokratike të përcjellë edhe procesin post-elektoral dhe Qeverinë e re.
Lugina e Preshevës është e kthyer kah Prishtina. Pret që seriozisht të trajtohet në dialogun Kosovë-Serbi. Rezultate konkrete në pajtim me vullnetin popullorë.

Urime, iu prift e mbara! 🇽🇰🇽🇰