Home Aktuale Mustaf Alishani kryetar i ri i Bashkësisë Lokale të Tërnocit

Mustaf Alishani kryetar i ri i Bashkësisë Lokale të Tërnocit

66
0
SHARE

Kryesia e re e Bashkësisë Lokale  në fshatin Tërnoc gjatë ditë së sotme për kryetar kanë zgjedhur Mustaf Alishanin.

Është mbajtur sot seanca konstitutive e Bashkësisë Lokale e Tërnocit me përbërjen e kryesisë së re, me çrast më kryetar kanë zgjedhur Mustaf Alishani në mandatin 4 vjeçar.Ndërkaq  Duan Salihu  dhe Arton Salihu  janë zgjedhur  zëvendëskryetar./Lugina Pres/