Home Aktuale Mundësi e mirë për talentët e luginës në festivalin e aktrimit në...

Mundësi e mirë për talentët e luginës në festivalin e aktrimit në Tiranë

193
0
SHARE
Actor with maks in a funny theater concept

International Film Europe London-Swiss me seli në  europë në  bashkpunim me Europe Corporation Kultur of Balkan i jep mundësinë  4 personave  nga Lugina që  të  marrin  pjesë në  Festivalin e Aktrimit  në Tiranë i ka thënë Luginë Press regjisori Valton Jakupi, njëherit përfaqëues i International Film Europe London-Swiss.

Festivali  i  Aktrimit   do të  mbahet më 8 dhjetorë  në  Tiranë .

Kandidatët pjesëmarës duhet të  përgadisin një  poezi artistike ose një monolog. Mosha e lejuar  prej 19  deri  në 30 vjeç.

Në këtë festival do të njoftohen edhe me aktoret e  medhenjë  shqiptar dhe të huaj , ku do të shkëmbehen idet e bashkëpunimit.

Shanci juaj është këtu, mos e humb rastin tuaj.  Paraqitja mundet të  bëhet  tek  regjisori Valton Jakupi në adresën e facebook në imbox  Valton Jakupi. Koha e paraqitjes deri me 02 Dhjetor 2017.