Home Aktuale Ministri Stafanoviq: Policia nuk bën dallime ndërmjet qytetarëve serb apo shqiptar /video/

Ministri Stafanoviq: Policia nuk bën dallime ndërmjet qytetarëve serb apo shqiptar /video/

160
0
SHARE

Ministri i punëve të brendshme në Republikën e Serbisë Nebojsha Stefanoviq ka deklaruar në Preshevë se shteti është i gatshëm që të mbroj qytetarët e saj, pa marrë parasysh se cilit nacionalitet i përket.

“Unë aspan nuk bëj dallim se a gjendem në Preshevë, Medvegjë, Bujanoc, Valjevë, Çaçak, Novi Sad, Suboticë apo Beograd. Më intereson vetëm se ne a mund ti sigurojmë njerëzit që të jetojnë qetë dhe sigurtë, a mund të merren me punën e tyre, dhe të mos brengosen se a do ti plaçkisin kriminelët, a do ti marrin atë që kanë arritur me vite, më intereson të mos ketë shqiptar dhe serb të korruptuar, një brengë kjo e cila na godet të gjithëve” ka thënë Stefanoviq, gjatë qëndrimit tij në Preshevë. /presheva.com/

[youtube url=”     http://www.youtube.com/watch?v=owRg60NhT40   ” width=”560″ height=”315″]