Home Aktuale Ministri Agani priti përfaqësuesit e shoqatës” Mjekët e Luginës”

Ministri Agani priti përfaqësuesit e shoqatës” Mjekët e Luginës”

112
0
SHARE

Kryetari dhe nënkryetari i shoqatës” Mjekët e Luginës”,Dr Beqir Nuhiu dhe Dr Adnan Salihi gjatë ditës së sotme në ministrinë e shëndetësisë të Republikës kanë zhvilluar një takim me ministrin e shëndetësisë të Republikës së Kosovës Dr Ferid Agani.
Në këtë takim u diskutuan çështjet që kanë të bëjnë me fushën e shëndetësisë.Ministri Agani shprehi gadishmërin për të mbështetur shoqatën në aktivitetetet e saj në Luginë të Preshevës.
Në këtë takim u vunë themelet e bashkpunimit të mëtutjeshëm në mes të Shoqatës “Mjekët e Luginës” dhe ministrisë së shëndetësisë të Republikës së Kosovës./Lugina Press/