Home Aktuale Mërgimtarët e Tërnocit ndihmojnë Klubin e Boksit “Tërnoci”

Mërgimtarët e Tërnocit ndihmojnë Klubin e Boksit “Tërnoci”

38
0
SHARE

Mërgimtarët e Tërnocit të Bujanocit të cilët jetojnë dhe veprojnë në Zvicër kanë ndihmuar Klubin e Boksit “Tërnoci” nga Tërnoci,  raporton Lugina Press.

23456

Nën organizimin e imamit nga Tërnoci Ibrahim Ibrahimi në xhaminë Altendorf Sz. Schwyz në Zvicërr janë takuar sot mërgimtarët e Tërnocit me çrast është marrë vendim të ndihmohet Klubi i Boksit “Tërnoci” nga Tërnoci për zhvillimin e aktiviteteve të tij.
Me këtë rast sipas imamit Ibrahim Ibrahimi mërgimtarët kanë tubuar 1200 franga për Klubin e Boksit “Tërnoci” nga Tërnoci./Lugina Press/