Home Aktuale Mehmedaliu : Unë dhe baba im nuk kemi kërcënuar askend

Mehmedaliu : Unë dhe baba im nuk kemi kërcënuar askend

1359
0
SHARE

Në një  telefonat  drejtuar Lugina Press, Valon Memedaliu nga Tërrnovci ka reaguar ndaj shkrimit kërcënimi ndaj gazetarit Jeton Ismaili.

Memedaliu ka hudhur posht akuzat duke thënë se nuk  është e vërtet ajo që thuhet në shkrim se kinse kemi kërcënuar gazetarin Jeton Ismailin.

“Nuk është e vërtet se ajo që është shkruar, unë dhe baba baba jem askend nuk e kemi kërcënuar, unë kam shkuar për të lutur jetonin të tërheq shkrimin e  botuar dit më parë ku janë cekur krivullakt dhe asgje më tepër” ka thënë Memedaliu.

Ndërkohë edhe në profilin e tij në facebook Memedaliu iu ka drejtuar portaleve se nuk janë të verteta ato që janë shkruar.