Home Aktuale Medreseja në Preshevë organizon ekspozitë, fton për pjesëmarrje!

Medreseja në Preshevë organizon ekspozitë, fton për pjesëmarrje!

150
0
SHARE

FTESË

Medreseja në Preshevë ka nderin dhe kënaqësinë t’ju ftojë të merrni pjesë në ekspozitën e organizuar, nga nxënësit dhe profesorët e Medresesë, gjë që ekspozita do të mbahet ditën e shtunë, 25.12.2021 , duke filluar nga ora 11:00 në Medresenë e Luginës së Preshevës”, ku në fund të ekspozitës, do të shtrohet një koktej rasti.

Pjesëmarrja juaj, na nderon.