Home RISI & KURIOZITETE Me paleta mund të bëni mrekulli

Me paleta mund të bëni mrekulli [FOTO]

315
0
SHARE

Të gjithë kemi paleta të vjetra në shtëpi, dhe sigurisht mendojmë se çfarë të bëjmë me to, dhe në shumicën e rasteve i gjuajmë në mbeturina. Mirëpo, ekzistojnë shumë mënyra për t’i përdorur ato.

Ja disa prej tyre:

29_1166 11_8970 12_7726 13_8727 14_9629 15_4450 16_8597 17_9357 18_9217 19_8568 20 20_7464 21_6849 22_2376 24_7410 25_7699 26_5094 27_6357 28_4271