Home Aktuale Me anë të artit kujtohen 27 dëshmorët e UÇPMB-së

Me anë të artit kujtohen 27 dëshmorët e UÇPMB-së

11
0
SHARE

Pikërisht më 28 Nëntor, me anë të artit janë kujtuar dhe nderuar 27 dëshmorët e kombit të luftës së UÇPMB-së.

Realizuesit e kësaj vepre kanë theksuar se “dy vite pas heqjes së lapidarit nga qendra e qytetit, 27 emrat e dëshmorëve na thërrasin në kujtesë se ata janë pjesë e historisë tonë dhe kjo shfaqet në formë artistike”.