Home Aktuale Më 30 korrik ndeshje futbollistike në mes KF”Tërnoci” dhe Mërgimtarëve

Më 30 korrik ndeshje futbollistike në mes KF”Tërnoci” dhe Mërgimtarëve

49
0
SHARE

Në shenjë mikëpritjeje dhe në kuadër të ditëve të diasporës Klubi futbollistik Tërnoci më datë 30 korrik 2017,me fillim prej orës 16:00, organizon ndeshje futbollistike në mes të Kf Tërnocit dhe Bashkëvendasve tanë që ndodhen për pushime në vendlindje.
Persona kontaktues nga diaspora per ndeshjen futbollistike janë Vullnet Jonuzi dhe Agron Raimi.
Po në këtë ditë organizohet edhe turneu me Biçikleta duke fillu nga ora 07:30 të mëngjesit.Nisja bëhet nga qendra e fshatit .