Home Aktuale Më 20 prill premiera e filmit “Kodi i Nderit” i regjisorit Valton...

Më 20 prill premiera e filmit “Kodi i Nderit” i regjisorit Valton Jakupi(video)

29
0
SHARE

Më 20 prill 2019  në teatrin e qytetit në Gjilan do të çfaqet premiera e filmi“Kodi i Nderit” i regjisorit Valton Jakupi dhe producentit Bajram e Lumnije Sylejmani.

Premiera fillon nga ora duke filluar nga ora  18:00.

[youtube url=” https://www.youtube.com/watch?v=FHLdUWIqor0&fbclid=IwAR0oB1-7hCbjEfciStdHCSuoAP2-z5SBOOAPZ78VNIkDhVBsEk9QwpWookU  ” width=”560″ height=”315″]