Home TEKNOLOGJI Mbledhja e fondeve për Prishtina Hackerspace

Mbledhja e fondeve për Prishtina Hackerspace

189
0
SHARE

Më 23 korrik në kafe librarinë Dit’ e Nat’ me fillim nga ora 19:00 bëhet hapja e kampanjës për mbledhjen e fondeve për Prishtina Hackerspace.

Në këtë ngjarje do të prezantohet për herë të parë në publik qëllimin e krijimit të Prishtina Hackerspace, do shpalosen detajet e operimit të Prishtina Hackerspace dhe se si komuniteti mund të bëhet pjesë e kësaj hapësire, dhe se si çdokush nga komuniteti mund të kontribuojë në zhvillimin e kësaj hapësire duke dhënë donacion në para apo edhe pajisje.

Për më shumë informata, vazhdoni këtu:http://www.prishtinahackerspace.org/

LEAVE A REPLY