Home Aktuale Manifestimi “Flakadani i Karadakut”-Agjenda

Manifestimi “Flakadani i Karadakut”-Agjenda

209
0
SHARE

Komuna e Vitisë dhe Drejtoria për Kulturë Rini dhe Sport ,nga data 21 deri më 26 mars organizon manifestimin tradicional Kulturor dhe Sportiv “Flakadani i Karadakut”.
Manifestimi “Flakadani i Karadakut” personifikon veprën e legjendës së Maleve të Karadakut, Nijazi Azemi – komandant Mjekrra , i cili ra heroikisht në krye të detyrës së Komandantit të Brigadës 115 Karadaku dhe Zëvendëskomandant i Zonës Operative të Preshevës në UÇPMB-ë.Ky manifestim i cili zgjatë plot pesë ditë në vete ngërthen aktivitete të ndryshme , ku marrin pjesë edhe Lugina e Preshevës, pastaj nga Maqedoni , Shqipëria , Mali i zi , Çamëria por edhe nga shqiptarët e Turqisë .Lugina Press jus jell agjendën e këtij manifetimi./Lugina Press/

agenda flakadani karadakut(1)